Mercat

El Madrid contraataca per Jovic, segons el 'Bild'

El Madrid contraataca per Jovic, segons el 'Bild'
El Madrid contraataca per Jovic, segons el 'Bild'
Aquest dilluns la premsa alemanya publicava que el Barça havia arribat a un acord amb Jovic per a la pròxima temporada i ha aparegut a escena el nom del...
Luka Jovic

Aquest dilluns la premsa alemanya publicava que el Barça havia arribat a un acord amb Jovic per a la pròxima temporada i ha aparegut a escena el nom del Reial Madrid. Segons publica el Bild, el club hauria contraatacat i hauria fet una oferta de 45 milions d'euros a l'Eintracht de Frankfurt per fer-se amb els serveis del davanter serbi de 21 anys.

El club blanc també busca un davanter de futur i Jovic és un dels jugadors amb més potencial de creixement del panorama europeu. Ja és el màxim golejador de Bundesliga i les seves característiques tècniques i físiques han captat l'atenció dels millors clubs.

Ara caldrà veure com evolucionen les negociacions entre els clubs i també amb el jugador, que serà qui acabi decidint el seu destí en funció de la proposta que més li agradi. El Barça està a l'expectativa però també té altres davanters a l'agenda com a possibles opcions per incorporar-se a l'estiu a l'equip.

COMENTARIS