Notícies

El Madrid renova Solari fins al 2021

El Madrid renova Solari fins al 2021
El Madrid renova Solari fins al 2021
El Madrid ha comunicat que renova Santiago Solari fins al 2021. Florentino Pérez no ha trobat cap entrenador que el convenci i ha decidit convertir el...
Solari

El Madrid ha comunicat que renova Santiago Solari fins al 2021. Florentino Pérez no ha trobat cap entrenador que el convenci i ha decidit convertir el tècnic argentí en el màxim responsable del primer equip després d'un temps de prova on els resultats l'han avalat: 4 victòries en 4 partits.

El joc del conjunt blanc no ha canviat de manera substancial des de la marxa de Lopetegui però l'equip ha estat molt més encertat de cara el gol i ha tingut la sort que va trobar a faltar en altres enfrontaments. LEs victòries contra el Melilla, el Valladolid, el Viktoria Pilsen i el Celta no han estat brillants però han donat aire i tranquil·litat al convuls entorn madridista.

Des d'alguns sectors esperen que Solari sigui el nou Zidane però caldrà veure quin rendiment ofereix aquest Madrid en compromisos de màxima exigència i si són capaços de revalidar el Mundial de Clubs del mes de desembre, el primer títol que aspira a guanyar Solari com a entrenador professional.

COMENTARIS