Buzz

El Marca revisarà el gol de Messi

El Marca revisarà el gol de Messi
El Marca revisarà el gol de Messi
Després de la polèmica pel gol no concedit a Messi en l'últim derbi, el diari Marca ha decidit revisar el primer gol dissabte passat al Camp Nou en...
MEssi gol victor sanchez

Després de la polèmica pel gol no concedit a Messi en l'últim derbi, el diari Marca ha decidit revisar el primer gol dissabte passat al Camp Nou en el Barça - Espanyol. En la versió impresa, el diari va atorgar la diana a Víctor Sánchez després d'haver tocat la falta que va xutar Messi al minut 71 i que va obrir el marcador.

Aquest dilluns, a través de les xarxes socials, el mitjà madrileny ha dit que inicia un procés per revisar l'autoria del gol després de les crítiques rebudes. El diari explica que en anteriors edicions ja han revisat altres gols dubtosos com, per exemple, en una diana de la Reial Societat - Elx de la temporada 2013/14 o en una d'un Vila-real - Albacete de la 04/05.

El paper del diari Marca en l'autoria dels gols té capital importància perquè és el mitjà que atorga el premi de màxim golejador de la Lliga (Pitxitxi) i també perquè aquests són els gols que utilitza l'ESM (European Sports Media) per premiar el Bota d'Or al màxim golejador de les lligues europees.

COMENTARIS