Analytics

El mig pas endavant de Coutinho contra l'Inter

El brasiler no va ser el líder del Barça en absència de Messi però tampoc es va amagar

El mig pas endavant de Coutinho contra l'Inter
El mig pas endavant de Coutinho contra l'Inter

El brasiler no va ser el líder del Barça en absència de Messi però tampoc es va amagar

Coutinho Inter

El Barça va superar amb nota el primer partit sense la presència de Leo Messi. Tot l'equip va respondre amb una gran actitud i implicació per completar una de les millors actuacions de l'era Valverde tant en l'aspecte defensiu com ofensiu.

Un dels jugadors que estava cridat a fer un pas endavant va ser Coutinho. El brasiler va completar un partit correcte però no va acabar de ser el líder del conjunt blaugrana, un rol que van assumir més jugadors com Luis Suárez pel seu caràcter o Arthur per la seva desacomplexada actitud al mig del camp. El Camp Nou va retre una gran ovació a Arthur quan va ser substituït però no va passar el mateix amb Coutinho, conscients que ha de fer un pas més endavant.

El Laboratori de Carles Domènech a LaTdT va posar la lupa en l'actuació de l'extrem blaugrana durant els 87 minuts que va estar sobre el tereny de joc. En total, va intervenir fins a 82 ocasions, una xifra més alta de l'habitual i que demostren la seva implicació. Coutinho, però, no va estar del tot inspirat i va perdre fins a 9 pilotes per la pressió de l'Inter però va estar bé en tasques defensives i va completar 5 recuperacions.

En l'aspecte, ofensiu va xutar 2 vegades a la porteria rival i va disposar d'una ocasió claríssima davant Handanovic però la rematada va acabar topant amb el travesser. En l'aspecte de les connexions amb els companys, Jordi Alba va ser el futbolista a qui va fer més passades, seguit d'Arthur i Luis Suárez. Amb l'uruguaià formen un bon tàndem i també es van repartir les 2 faltes perilloses que va disposar el Barça davant l'Inter però cap va acabar amb gol.

Contra el Madrid aquest diumenge s'espera que Coutinho faci un pas encara més gran i assumeixi els galons que li pertoquen en absència de Messi. Qualitat, en té. Ara falta abandonar la versió intermitent i convertir-se en el far blaugrana en la zona ofensiva en un partit que pot deixar molt tocat el Madrid si el Barça aconsegueix la victòria.

COMENTARIS