Mercat

El Milan s'interessa per Malcom

El Milan s'interessa per Malcom
El Milan s'interessa per Malcom
Un dels jugadors que pot marxar del Barça aquest estiu és Malcom. El brasiler de 22 anys ha tingut una participació molt testimonial aquesta temporada sota...
Malcom

Un dels jugadors que pot marxar del Barça aquest estiu és Malcom. El brasiler de 22 anys ha tingut una participació molt testimonial aquesta temporada sota les ordres d'Ernesto Valverde i el club no veuria malament ingressar una bona quantitat de traspàs per un jugador que té bon cartell a Europa.

L'últim equip que s'ha interessat per ell és el Milan. Segons revela Calciomercato, la direcció esportiva del club italià encapçalada per Leonardo i Maldini s'hauria reunit amb els representants del jugador per mirar la viabilitat d'un traspàs a l'estiu. 

El jugador ha expressat en diverses ocasions que vol triomfar al Barça però és conscient que la competència és molt alta i serà complicat que pugui tenir minuts. Una de les dificultats de l'operació pot ser el preu del que demani el Barça, ja que segons apunten des d'Itàlia la intenció seria ingressar prop de 50 milions d'euros pel brasiler.

COMENTARIS