Notícies

El missatge de Modric a Iniesta i Xavi després de guanyar la Pilota d'Or

El missatge de Modric a Iniesta i Xavi després de guanyar la Pilota d'Or
El missatge de Modric a Iniesta i Xavi després de guanyar la Pilota d'Or
Luka Modric ha trencat l'hegemonia de 10 anys consecutius amb Leo Messi o Cristiano Ronaldo guanyant la Pilota d'Or. Durant aquest període, alguns...

Luka Modric ha trencat l'hegemonia de 10 anys consecutius amb Leo Messi o Cristiano Ronaldo guanyant la Pilota d'Or. Durant aquest període, alguns grans futbolistes s'han quedat sense guanyar el trofeu de millor futbolista malgrat haver signat grans actuacions com Xavi o Iniesta guanyant el Mundial del 2010 o Neuer amb el del 2014.

En la gala d'entrega de la Pilota d'Or, Modric va voler tenir unes boniques paraules de dedicatòria a aquests jugadors que no han tingut la mateixa sort que ell: "Messi i Cristiano han ofert un nivell excepcional els últims 10 anys. Potser alguns jugadors, en el passat, han merescut guanyar la Pilota d'Or com Xavi, Iniesta o Sneijder. Però no ha passat. Ara la gent potser volia alguna cosa diferent. Crec que avui és una victòria del futbol. Estic content per haver guanyat el premi però aquesta Pilota d'Or també és per aquells jugadors que l'han merescut i no l'han aconseguit."

Per trobar l'últim futbolista en guanyar la Pilota d'Or que no fos Cristiano o Messi cal remuntar-se fins a l'edició del 2007 quan Kaka, com a futbolista del Milan, va aconseguir guanyar el premi. I l'anterior blaugrana va ser Ronaldinho l'any 2005.

COMENTARIS