Notícies

El moment clau que va fer prendre 'la decisió' a Griezmann

El moment clau que va fer prendre 'la decisió' a Griezmann
El moment clau que va fer prendre 'la decisió' a Griezmann
Antoine Griezmann s'enfrontarà aquest dissabte al Barça en el primer partit després d'haver dit no a l'oferta del club blaugrana. La decisió va...
griezmann

Antoine Griezmann s'enfrontarà aquest dissabte al Barça en el primer partit després d'haver dit no a l'oferta del club blaugrana. La decisió va ser un dels temes estrelles de l'actualitat l'estiu passat però ara n'ha tornat a parlar a la televisió francesa, on ha explicat alguns dels motius que el van dur a renovar per l'Atlètic.

Dir no al Barça

"Va ser una decisió difícil de prendre... Tens el Barça que et vol, et truca, t'envia petits missatges de part dels jugadors o parles amb la família. I després tens el club on estàs, on ets un jugador important. L'Atlètic fa un projecte al teu voltant, fa esforços perquè et quedis, ja sigui en forma de salari o esportiu..."

Qui va ser clau?

"El que em fa fer canviar de rumb va ser l'entrenador i els meus companys. Després d'un partit en el qual em van xiular [últim de la temporada, davant l'Eibar], tots van venir a casa per sorpresa per calmar-me, xerrar i mostrar-me la seva confiança."

"Ser company de Messi era important però els meus companys d'equip i el club ho van fer tot, van parlar amb mi, em van pujar el sou, van fer tot el possible per demostrar-me que era la meva casa i que no havia de marxar."

COMENTARIS