Ligue 1

El Mònaco prescindeix d'Henry i recupera Jardim

El Mònaco prescindeix d'Henry i recupera Jardim
El Mònaco prescindeix d'Henry i recupera Jardim
El Mònaco ha anunciat que ha decidit suspendre Thierry Henry de les seves funcions com a entrenador del primer equip a l'espera de la decisió definitiva....

El Mònaco ha anunciat que ha decidit suspendre Thierry Henry de les seves funcions com a entrenador del primer equip a l'espera de la decisió definitiva. L'exblaugrana no ha estat capaç de revertir la situació esportiva de l'equip durant els 3 mesos i mig que ha estat al club. El segon entrenador, Frankc Passi, es farà càrrec de l'equip de forma interina.

Dels 20 partits que ha dirigit Henry només n'ha guanyat 5  , n'ha empatat 4 i n'ha perdut 11 i la situació més delicada es viu a la lliga francesa on ocupa la penúltima posició a 3 punts de la permanència quan resten 17 jornades per acabar el campionat.

La marxa d'Henry es proudirà poques setmanes d'haver fitxat futbolistes del nivell de Cesc o Naldo, jugadors que van arribar al Mònaco per respondre la trucada del tècnic francès. Curiosament, el tècnic escollit per ser el nou entrenador és Jardim, el tècnic cessat fa 3 mesos.

 

COMENTARIS