El 'no' de Bielsa al Madrid

Bonini va ser el fidel escuder de Marcelo Bielsa durant 20 anys i aquesta setmana ha parlat sobre la seva trajectòria en una entrevista al diari Marca

El 'no' de Bielsa al Madrid
El 'no' de Bielsa al Madrid

Bonini va ser el fidel escuder de Marcelo Bielsa durant 20 anys i aquesta setmana ha parlat sobre la seva trajectòria en una entrevista al diari Marca

Luis María Bonini va ser el fidel escuder de Marcelo Bielsa durant 20 anys i aquesta setmana ha parlat sobre la seva trajectòria en una entrevista al diari Marca. Bonini ha explicat que a l'argentí li va arribar una oferta del Madrid, però que la va rebutjar perquè estaven de dol després de marxar de l''albiceleste'.

A banda també ha parlat sobre la seva relació amb Alexis Sánchez i de la trucada que va rebre quan va arribar al Barça.

Aquestes són les declaracions més destacades de Bonini:


El 'no' al Madrid

  • "Vam sortir de la selecció argentina al 2004 i teníem ofertes molt interessants. D'Espanya, del Porto... hi havia una oferta d'Estats Units espectacular. També hi havia la selecció d'Austràlia. Marcelo buscava un projecte que l'entusiasmés. Anunciem que deixem la selecció de l'Argentina i uns dies més tard, després de jugar contra l'Espanyol, Camacho deixa el Madrid i Marcelo rep una trucada d'una persona important del club blanc per anar allà a dirigir-lo. Ell li va contestar: "acabo de deixar la selecció argentina, li sembla que puc anar a dirigir el Reial Madrid?".
  • "No és que no volgués anar a Madrid. Ell deixa la selecció argentina i la deixa amb un mal immens al cor. La deixem no perquè volem, sinó perquè es donen les circumstàncies perquè Marcelo no pugui seguir. Però la selecció ja estava clasficicada per al Mundial. No era el moment. Qui no vol anar al Madrid? Però estàvem de dol. Veníem de dirigir a l'Argentina, que era el somni nostre. Va ser molt dur".
  • "Va ser dur dir-li no al Reial Madrid. Només Bielsa pot fer això. Un pensa: "deixo l'Argentina, em crida el Reial Madrid i me'n vaig corrents". Ell no. No volia que es parlés que deixava la selecció argentina per anar al Madrid".

La relació amb Alexis Sánchez

  • "Alexis em va trucar quan va arribar al Barça... Em va sorprendre. Perquè no és un noi d'anar trucant. Va demanar el meu número de telèfon i em va trucar per donar-nos les gràcies. Ell sempre em deia:" vull ser el millor del món". Jo li responia: "per ser el millor has de jugar al Barça". Quan va arribar em va trucar per agrair-nos el que havia fet Marcelo, Eduardo Berizzo... és un jugador fantàstic".
  • "Es quedava després de l'entrenament, o arribava abans. Venia fora d'horari i feia treballs de força... El canvi no és de Bonini, és d'Alexis. Ell s'ho va proposar i ho va treballar tots els dies".
COMENTARIS