Gossip

El nou moviment del Barça per intentar fitxar De Jong

El club blaugrana ha millorat la proposta econòmica

El nou moviment del Barça per intentar fitxar De Jong
El nou moviment del Barça per intentar fitxar De Jong

El club blaugrana ha millorat la proposta econòmica

de jong

La setmana passada va transcendir que el Barça es va reunir amb el representant de Frenkie De Jong per negociar el fitxatge del prometedor migcampista de l'Ajax. La trobada va acabar amb un gust agredolç, ja l'agent va manifestar el desig del jugador de venir al Barça però les seves altes pretensions econòmiques dificultaven l'operació.

El club, però, no va tancar cap porta i es va donar un marge de temps per analitzar a fons la possibilitat d'executar l'operació. L'Ajax demana un traspàs de 75 milions d'euros per De Jong i hi ha 2 clubs amb un alt potencial econòmic com el PSG i el City disposats a pagar aquesta quantitat més un salari d'estrella mundial per al futbolista.

Una vegada analitzada tota la situació, el club blaugrana ja s'ha mogut i ha ofert una nova proposta al representant. Segons revela Fernando Polo a Mundo Deportivo, el Barça ha proposat una millor oferta salarial on els variables per títols i rendiments tenen una part important. La proposta no s'apropa a les xifres de PSG i City però ha estat vista amb bons ulls pel representant del migcampista holandès.

Des dels despatxos del Camp Nou confien que el projecte esportiu i la possibilitat de jugar al costat de Messi siguin uns altres al·licients que acabin de decantar la balança. El futbolista no vol allargar molt el període per prendre la decisió i els pròxims dies poden ser transcendentals.

COMENTARIS