Buzz

El nou negoci empresarial d'Andrés Iniesta

El nou negoci empresarial d'Andrés Iniesta
El nou negoci empresarial d'Andrés Iniesta
Andrés Iniesta va començar fa uns anys la seva carrera com a empresari amb la creació de les seves pròpies bodegues de vi i ara ha iniciat un nou projecte....
Iniesta

Andrés Iniesta va començar fa uns anys la seva carrera com a empresari amb la creació de les seves pròpies bodegues de vi i ara ha iniciat un nou projecte. Es tracta d'una marca de sabates esportives que té el nom de Mikakus i que ja ha començat a vendre els primers models.

En una entrevista a l'Sport, l'actual jugador del Vissel Kobe ha explicat que aquesta iniciativa l'ha començat juntament amb uns amics i espera que pugui tenir recorregut: "Encaro el projecte amb tota la il·lusió del món, espero que tot surti bé i que funcioni. Ho estem fent amb un grup d'amics, que és com millor surten les coses. Ho estem iniciant i esperem que tingui un recorregut important. A part del futbol són projectes que m'agraden, el del celler i les bambes, que m'estan il·lusionant."

L'actual col·lecció de Mikakus compta amb diferents models per a home i dona i el preu d'un parell de sabates esportives és de 169 euros.

COMENTARIS