Mercat

El pare de De Jong: "El Barça seria la millor decisió"

El pare de De Jong: "El Barça seria la millor decisió"
El pare de De Jong: "El Barça seria la millor decisió"
Mitja Europa està pendent del futur de Frenkie De Jong. El jove migcampista de l'Ajax s'ha convertit en un dels jugadors més pretesos pels clubs...
Frankie de Jong

Frankie de Jong

Mitja Europa està pendent del futur de Frenkie De Jong. El jove migcampista de l'Ajax s'ha convertit en un dels jugadors més pretesos pels clubs més poderosos i el Barça ja fa temps que li va al darrere. En els últims dies s'havia especulat que el PSG havia arribat a un acord amb l'Ajax però el futbolista ja va avisar que no hi havia res signat.

A més, ara s'ha pronunciat el seu pare i ha deixat un missatge que torna a donar esperances als que volen veure vestit De Jong amb la samarreta blaugrana. "Cal decidir. És un noi molt intel·ligent i a la primavera haurà de triar. Hi ha un 95% de possibilitats que marxi de l' Ajax i el Barça seria la millor decisió" , va assegurar al mitjà VoetbalPrenium.

Ara caldrà veure si el Barça pot arribar a un acord amb el jugador i amb el club holandès. La direcció esportiva blaugrana també té intenció d'intentar el fitxatge del centra De Ligt en una operació que podria acabar incorporant els dos prometedors futbolistes holandesos.

COMENTARIS