Analytics

El partit menys habitual per a Leo Messi

El partit menys habitual per a Leo Messi
El partit menys habitual per a Leo Messi
El Barça va completar un partit atípic contra el Liverpool en l'anada de les semifinals d'aquest dimecres al Camp Nou. El conjunt blaugrana va tenir...
Messi

| FCB

El Barça va completar un partit atípic contra el Liverpool en l'anada de les semifinals d'aquest dimecres al Camp Nou. El conjunt blaugrana va tenir menys possessió (48%) que el Liverpool (52%) i l'equip anglès va controlar diverses fases del partit amb atacs llargs en territori blaugrana.

Messi també es va haver d'adaptar a aquest guió i, fins i tot, ha haver de realitzar diversos esforços defensius consecutius durant alguns moments, un fet molt poc habitual en l'argentí. La intensitat que va requerir el matx contra va provocar que el davanter blaugrana realitzés un partit de característiques diferents i això va provocar un cert esgotament físic que es va poder comprovar en el final de la primera part i l'inici de la segona.

A nivell ofensiu, la participació de Messi també va baixar i només va realitzar 54 intervencions durant els 90 minuts, segons demostren les dades del Laboratori de Carles Domènech a LaTdT. A més, el 52% d'aquestes van ser a camp propi, fet que demostra com va ser l'exigent pressió del Liverpool i el poc temps que el Barça va poder jugar a camp rival. Això sí, l'eficàcia del crac argentí va ser letal: 2 gols en 2 rematades que deixen la final de la Champions molt a prop.

COMENTARIS