Analytics

El pas endavant d'Aleñá

El pas endavant d'Aleñá
El pas endavant d'Aleñá
Carles Aleñá es va reivindicar amb un gran partit a Mendizorrotza després de diverses setmanes sense tenir protagonisme al conjunt d'Ernesto...
Aleñá

Carles Aleñá es va reivindicar amb un gran partit a Mendizorrotza després de diverses setmanes sense tenir protagonisme al conjunt d'Ernesto Valverde. El jugador del planter havia desaparegut dels onzes inicials en els últims 2 mesos i només havia jugat d'inici en el partit d'Osca ple dels futbolistes menys utilitzats.

Contra l'Alabés, el migcampista va fer un pas endavant i va firmar una de les millors actuacions amb la samarreta del Barça. Aleñá va ser l'autor del gol que va obrir el marcador en una acció brillant on va aparèixer de segona línia per aprofitar la passada de Sergi Roberto i va definir amb molta classe davant Pacheco.

A banda del gol, la incidència del jugador del Maresme en el joc blaugrana va ser molt notable com demostren les dades de Carles Domènech al Laboratori de LaTdT. Aleñá va ser el migcampista que més intervencions va realitzar amb un total de 93, per sobre de les 82 d'Arturo Vidal i les 55 de Busquets. D'aquestes intervencions, un 62% van ser en 1 o 2 tocs en una faceta del joc que encara té marge de millora per donar més velocitat al futbol d'atac blaugrana. Finalment, en defensa va recuperar fins a 4 pilotes i només en va perdre 3. 

COMENTARIS