Entrenadors

El perfil que hauria de tenir un davanter de reforç, segons Valverde

El perfil que hauria de tenir un davanter de reforç, segons Valverde
El perfil que hauria de tenir un davanter de reforç, segons Valverde
Ernesto Valverde ha estat qüestionat sobre la necessitat del Barça per reforçar-se. El tècnic no ha entrat en detalls ni ha volgut analitzar possibles...
Ernesto Valverde

Ernesto Valverde ha estat qüestionat sobre la necessitat del Barça per reforçar-se. El tècnic no ha entrat en detalls ni ha volgut analitzar possibles reforços, però ha acceptat que qualsevol incorporació ha de conèixer la competició. 

Fitxar un 9

"No ho sé. Quan pot arribar un jugador valores que es pugui adaptar ràpid. Si es produeix una incorporació, com va ser la de Murillo, el primer que penses és que no tingui un procés d'adaptació".

Lateral esquerre

"El mercat està obert. Hi ha uns condicionants com la pròpia situació del club i mentre no acabi el mercat ho valorarem. Les solucions actualment les busco a l'equip".

Neymar

"Amb el tema de jugadors d'altres equip som taxatius. És un gran futbolista de categoria mundial queestà en un altre equip. I res més, ningú m'ha trucat per dir-me res d'això. Està bé que apareguin notícies, però és jugador del PSG i respectem molt aquest club".

Morata

"Dic el mateix que amb Neymar. És un gran jugador a qui respectem molt i que juga en un altre equip".

COMENTARIS