Notícies

El pitjor inici de Lliga en 12 temporades

El pitjor inici de Lliga en 12 temporades
El pitjor inici de Lliga en 12 temporades
El Barça només ha sumat 15 punts en les primeres 8 jornades de Lliga, uns registres que feia molt temps que no es vivien a l'entitat blaugrana. Després...
Valverde

| FCB

El Barça només ha sumat 15 punts en les primeres 8 jornades de Lliga, uns registres que feia molt temps que no es vivien a l'entitat blaugrana. Després de guanyar els primers 5 partits de Lliga, l'equip s'ha encallat i només ha estat capaç de sumar 3 punts de 12 possibles.

De fet, cal remuntar-se fins a la temporada 2005/06 per trobar un Barça que sumés menys punts que l'actual. Aquella campanya, l'equip de Frank Rijkaard venia de ser campió i en l'inici només va ser capaç de sumar 13 punts. L'equip va acumular 4 empats (Alabès, València, Saragossa i Deportivo) i 1 derrota (Atlètic de Madrid) i va veure com ocupa la 6a posició a la Lliga per darrere de Getafe, Celta, Madrid, València i Osasuna. Tot i això, l'equip va redreçar la situació i va aconseguir una ratxa molt positiva de resultats que el van dur a ser campió d'aquella Lliga per 12 punts de diferència respecte el segon classificat.

En l'aspecte positiu, el millor inici el va signar el Barça del Tata Martino la temporada 2013/14 amb 24 punts de 24 possibles. L'equip va guanyar les 8 primeres jornades però cal recordar que aquella temporada no va ser campió de Lliga perquè el títol se'l va endur l'Atltètic de Madrid.

L'altre punt dèbil d'aquesta arrancada blaugrana és la defensa. L'equip ha encaixat 9 gols en 8 jornades i des del partit contra el Valladolid que no aconsegueix deixar la porteria a zero. Això és més habitual en els darrers anys a Can Barça i per posar algun exemple la temporada 15/16 es van rebre 11 gols en les primeres 8 jornades.

COMENTARIS