Mercat

El preu que demana l'Eintracht de Frankfurt per Jovic

El preu que demana l'Eintracht de Frankfurt per Jovic
El preu que demana l'Eintracht de Frankfurt per Jovic
El davanter serbi Luka Jovic és la primera opció del Barça per reforçar la davantera el pròxim estiu. El futbolista de 21 anys ha convençut la direcció...
luka jovic

El davanter serbi Luka Jovic és la primera opció del Barça per reforçar la davantera el pròxim estiu. El futbolista de 21 anys ha convençut la direcció esportiva per la seva qualitat tècnica, projecció i olfacte de gol, requisits indispensables perquè pugui ser el relleu de Luis Suárez d'aquí a 1 o 2 temporades.

El principal obstacle que és trobarà el club blaugrana es el preu. Segons revela Gerard Romero a RAC1, Abidal, Planes i Segura es van reunir amb l'entorn del jugador a Milà després del partit contra l'Inter de l'Europa League on Jovic va marcar el gol de la classificació per a l'Eintracht de Frankfurt.

Els representants del Barça li van comunicar que Jovic era la primera opció per reforçar la davantera i l'entorn del jugador ho va veure de forma positiva però també va alertar que hi havia diversos clubs de la Premier o el Bayern interessats en ell. A més, també van advertir que l'Eintracht demanaria una quantitat de traspàs que no baixaria dels 60 milions d'euros.

El club alemany té previst executar l'opció de compra de 12 milions d'euros que té acordada amb el Benfica i espera una subhasta entre els grans clubs europeus per poder-ne treure el major rèdit econòmic.

COMENTARIS