Jugadors

El primer missatge de Todibo després de l'anunci

"Estic molt feliç de firmar amb el Barça, és més que un club"

El primer missatge de Todibo després de l'anunci
El primer missatge de Todibo després de l'anunci

"Estic molt feliç de firmar amb el Barça, és més que un club"

Todibo Instagram

 Jean-Clair Todibo ja s'ha pronunciat després que el Barça anunciés la seva contractació per a l'1 de juliol del 2019. A través del seu compte d'Instagram, el francès ha manifestat estar "molt feliç per haver firmat pel Barça" i ha afirmat que "és més que club, els hi agraeixo la seva confiança." En un text en francès i castellà, el central de 19 anys s'ha mostrat il·lusionat "per aquesta nova etapa en l'inici de la meva carrera" i ha expressat que "posaré tot de la meva part per aconseguir grans coses."

Finalment, Todibo també ha tingut paraules d'agraïment per al Toulouse i ha dit que estarà a disposició del club per ajudar els seus amics, ja que actualment està apartat del primer equip per no voler renovar el contracte.

Missatge íntegre de Todibo a Instagram

"Estoy muy feliz de haber firmado con el FC Barcelona a partir de Julio 2019. Es más que un club y les agradezco su confianza. Será una nueva etapa en este inicio de mi carrera y voy a poner todo de mi parte para conseguir grandes cosas. En este momento soy un jugador del Toulouse FC y estoy disponible para ayudar a mis compañeros todo el tiempo que me queda en este club. El Tef me permitió crecer y descubrir la Ligue 1 y siempre estaré agradecido. Gracias."

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by Jean-Clair Todibo (@jc.tdb) on

COMENTARIS