Analytics

El problema del Barça amb les pilotes perdudes contra el PSV

El problema del Barça amb les pilotes perdudes contra el PSV
El problema del Barça amb les pilotes perdudes contra el PSV
Desconcertant partit del Barça a Eindhoven. El conjunt blaugrana va aconseguir certificar el pas com a primer de grup amb la victòria contra el PSV (1-2)...
Pilotes perdudes

Desconcertant partit del Barça a Eindhoven. El conjunt blaugrana va aconseguir certificar el pas com a primer de grup amb la victòria contra el PSV (1-2) però les sensacions del futbol que va oferir el conjunt de Valverde no van ser gens positives.

El mateix Leo Messi va fer autocrítica després del partit i va fer incidència en les nombroses pilotes que va perdre l'equip durant tot el partit, una de les claus del trist joc blaugrana: "Hem perdut masses pilotes, el rival ha fet molts contracops i amb el 0-2 han tingut més la pilota. Ens ha costat."

El Laboratori de Carles Domènech a LaTdT ha analitzat aquest aspecte del partit contra el PSV i les dades són evidents. L'equip va perdre fins a 44 pilotes davant la pressió del conjunt holandès quan la mitjana a la Champions és de 35,2 pilotes perdudes per partit. Coutinho, amb 7 pilotes perdudes, va ser el jugador que va liderar aquesta estadística, seguit de Messi (6), Semedo i Dembélé (5).

Un altre dels jugadors que va fallar més en aquest aspecte va ser Marc André Ter Stegen. En els 4 anteriors partits de Champions, l'alemany no havia perdut ni una pilota en cap enfrontament. Davant el PSV, en canvi, en va perdre 4 i algunes d'aquestes van provocar accions ofensives del conjunt de Mark Van Bommel, que no van saber materialitzar.

COMENTARIS