Mercat

El problema del Barça per vendre Umtiti

El problema del Barça per vendre Umtiti
El problema del Barça per vendre Umtiti
El Barça necessitarà vendre algun jugador important el pròxim estiu per afrontar la renovació de plantilla que vol realitzar amb l'arribada de...
Umtiti

El Barça necessitarà vendre algun jugador important el pròxim estiu per afrontar la renovació de plantilla que vol realitzar amb l'arribada de futbolistes com De Jong, De Ligt o Griezmann. Un dels principals candidats a marxar és Samuel Umtiti, que ha viscut un calvari de temporada per culpa de les lesions i ha vist com Lenglet el superava en la lluita per la titularitat.

Tot i que el francès és campió del món i té un gran cartell a nivell europeu, traspassar-lo no serà fàcil. D'una banda, el jugador té contracte fins 2023 amb una fitxa de crac mundial i no té intenció de marxar. Umtiti vol tornar a demostrar el seu nivell i creu que podrà recuperar la plaça d'indiscutible.

L'altre problema, més greu, és la realitat de l'estat físic del seu genoll. Segons revela Javi Miguel a l'As, els problemes al cartílag del genoll continuen i després de cada partit el futbolista s'ha d'infiltrar amb àcid hialurònic per no haver de patir dolor. Els diferents tractaments conservadors que ha seguit durant la temporada no han servit de res i Umtiti continua sent reticent a passar pel quiròfan, tal com li van recomanar els serveis mèdics del Barça a principis de temporada.

Aquest estat físic pot provocar que Umtiti no superi la revisió mèdica en cas de traspàs a un altre club. A més, aquests dubtes sobre el seu estat poden provar un descens del seu preu i que no es compleixin els pronòstics que feien des dels despatxos del club a l'hora d'ingressar una bona quantitat de diners per la venda del francès.

COMENTARIS