El problema del Barça si vol vendre Dembélé

El problema del Barça si vol vendre Dembélé
El problema del Barça si vol vendre Dembélé
En les últimes setmanes s'ha parlat molt sobre una possible venda d'Ousmane Dembélé si el davanter francès no canvia la seva actitud erràtica en els...

En les últimes setmanes s'ha parlat molt sobre una possible venda d'Ousmane Dembélé si el davanter francès no canvia la seva actitud erràtica en els pròxims mesos. Des del club blaugrana estan cansats del comportament poc professional i hi ha algunes veus que plantegen donar-li sortida durant el pròxim mercat d'estiu.

Tot i això, un dels grans obstacles que es trobaria el club blaugrana és l'econòmic. Segons revela el diari alemany Die Welt, en cas que el Barça traspassi el jugador de forma prematura, el club català hauria d'abonar els 40 milions de les variables al Dortmund. Aquesta va ser una de les exigències del club alemany a l'hora de tancar el traspàs i que ara poden ser un problema per una hipotètica venda.

L'estiu del 2017, el Barça va pagar 105 milions d'euros més 40 en variables per aconseguir el prometedor extrem. Aquestes variables tenien en compte els partits disputats i els títols guanyats però també exigien que hi hagués un període de temps llarg perquè es poguessin complir. En cas contrari i que el club el vengués, el Barça les hauria d'abonar igualment. Una dificultat més per trobar sortida a un jugador que cada vegada està perdent més valor de mercat i que es pot convertir en una patata calenta al Camp Nou si no canvia l'actitud i reverteix la situació.

COMENTARIS