El problema del mig del camp

Una peça pel mig del camp, la gran batalla d'aquest estiu

El problema del mig del camp
El problema del mig del camp

Una peça pel mig del camp, la gran batalla d'aquest estiu

Geoffrey Kondogbia & Paul Pogba
Geoffrey Kondogbia

| ©Getty Images #464383888

Van apareixent noms per cobrir la baixa de Xavi Hernández al mig del camp del Barça. Amb la llosa de no poder incorporar nous jugadors aquest estiu, el Barça pentina el mercat buscant alternatives i sondejant la seva disponibilitat.

Pogba, el preferit

Des del primer dia, el nom de Paul Pogba ha aparegut en totes les travesses per reforçar el mig del camp del Barça. El director general del seu equip, Beppe Marotta, ha declarat que el jugador és intransferible i que no els ha demanat de marxar, però les informacions apunten a la insistència del club blaugrana en el fitxatge. Aquest dijous, Mundo Deportivo publica que el Barça ha tancat un acord amb la Juventus per bloquejar el jugador (una negociació d'Ariedo Braida amb Marotta) i evitar-ne el traspàs a altres clubs. Marotta admet només dues ofertes (Barça i Manchester City) però també el Madrid, a través de Zidane, està treballant-hi. Ara per ara, segons el diari, l'únic entrebanc és la voluntat de Pogba de jugar l'Eurocopa el proper estiu, i tot apunta que voldria que la Juventus fos el seu aparador.

Kondogbia, l'alternativa

Com a alternativa a la incorporació de Paul Pogba, ha sonat el nom de Geoffrey Kondogbia, actualment al Mònaco. Exjugador del Sevilla, el francès potser és d'un perfil més defensiu que Pogba però és una opció avalada per l'entrenador del primer equip, Luis Enrique, segons que apunta el diari Sport. D'arrel de les negociacions d'Ariedo Braida amb el Mònaco, saben que el preu del migcampista és de 30 milions, encara que tenen altres ofertes (d'Inter i Milan) per valor de 28 milions d'euros. En cas de tancar l'acord, Kondogbia faria com Aleix Vidal, i s'incorporaria aquest estiu per començar a jugar amb el Barça a partir del mercat d'hivern.

COMENTARIS