Analytics

El prometedor debut d'Abel Ruiz amb el Barça

El prometedor debut d'Abel Ruiz amb el Barça
El prometedor debut d'Abel Ruiz amb el Barça
El partit contra el Getafe d'aquest diumenge tenia pocs al·licients, ja que no hi havia res en joc i l'equip venia de la dolorosa derrota de...
Abel Ruiz debut Barça Getafe

El partit contra el Getafe d'aquest diumenge tenia pocs al·licients, ja que no hi havia res en joc i l'equip venia de la dolorosa derrota de dimarts passat a Anfield. Tot i això, l'enfrontament va servir per poder veure uns minuts el debutant Abel Ruiz, el jove davanter format a La Masia.

Malgrat el poc temps que va estar sobre la gespa, el valencià va deixar bones sensacions sobre la gespa i, fins i tot, va participar amb una assistència de gol en el 2-0 anotat per Messi. El Laboratori de Carles Domènech a LaTdT recull que en els 22 minuts que va jugar, Abel Ruiz va completar 2 passades de mèrit bé i 1 de malament mentre que va recuperar 2 pilotes per 1 de perduda. A més, també va intentar una rematada entre els 3 pals.

Ruiz es va convertir en el 7è debutant del planter aquesta temporada i és un dels jugadors amb més potencial de creixement del planter. Una lesió a l'inici de temporada va provocar que es perdés els partits del filial i ara aspira a poder tenir minuts al tram final de temporada mentre el club decidirà quin futur té la pròxima campanya: fitxa del primer equip, seguir al Barça B o sortida en fórmula de cessió.

COMENTARIS