Notícies

El provocador repte de Cristiano a Messi

El provocador repte de Cristiano a Messi
El provocador repte de Cristiano a Messi
A banda d'enviar un dard enverinat als seus excompanys del Madrid, Cristiano Ronaldo també ha parlat sobre Leo Messi en l'entrevista a La...
Messi Cristiano

A banda d'enviar un dard enverinat als seus excompanys del Madrid, Cristiano Ronaldo també ha parlat sobre Leo Messi en l'entrevista a La Gazzetta Dello Sport i el Corriere Dello Sport. Al portuguès li han preguntat sobre si troba a faltar el crac blaugrana i ha contestat de forma contundent: "No. Jo he jugat a Anglaterra, Espanya, Itàlia, Portugal, he guanyat amb la meva selecció... Mentre ell encara està a Espanya. Potser ell em necessiti més a mi..."

L'actual davanter de la Juventus, a més, ha volgut enviar un repte de futur a Messi: "Per a mi, la vida és un repte, m'agrada i m'agrada fer feliç a les persones. M'agradaria que ell vingués a Itàlia algun dia. Com he fet jo. A veure si accepta el repte... Però si ell és feliç allà, el respecto. És un jugador fantàstic i un bon tipus . Aquesta és la meva nova vida i jo estic feliç."

En aquesta mateixa conversa, Cristiano també ha analitzat la Pilota d'Or que ha guanyat Modric i ha tornat a treure el seu afany de protagonisme: "Crec que la mereixo tots els anys. Treballo per això, però si no la guanyo, no és la fi del món. Els números no menteixen, però no aniré a casa i començaré a plorar. Estic decebut, però la vida continua i cal treballar intensament. Així que felicito a Modric, s'ho mereix, però l'any que ens tornarem a veure i farem el que sigui per ser-hi de nou. Entès?"

COMENTARIS