Ligue 1

El PSG aparta Rabiot

El jugador ja ha comunicat al club que no vol renovar el contracte

El PSG aparta Rabiot
El PSG aparta Rabiot

El jugador ja ha comunicat al club que no vol renovar el contracte

La vinculació d'Adrien Rabiot amb el PSG expira el pròxim estiu. Això vol dir que, si no renova el contracte, el futbolista pot negociar legalment amb l'equip que vulgui a partir del dia 1 de gener. I aquest dilluns s'ha precipitat tot: el jugador ha anunciat oficialment al club que no renovarà, i ja té la clau per decidir el seu futur a partir del pròxim estiu.

I la reacció del club no s'ha fet esperar. Antero Henrique (director esportiu del PSG) ha anunciat a Yahoo! França que Rabiot "es mantindrà a la banqueta per un període indefinit". És a dir, que l'aparten per una "falta de respecte al club i als aficionats".

La sortida de Rabiot és especialment dolorosa pel PSG, ja que és un jugador format al planter del club i, amb el seu adeu, perden un dels jugadors franquícia de l'entitat. Amb 23 anys, Rabiot podrà triar i remenar a quin club vol anar.

Alhora, el club francès haurà de buscar-li un recanvi al mig del camp, de manera que peces molt cobejades el pròxim estiu com Frenkie de Jong (que està a les llistes de futuribles de Barça, Manchester City i el propi PSG) poden acabar protagonitzant traspasssos milionaris.

COMENTARIS