Mercat

El PSG augmenta l'oferta per De Jong i De Ligt

El PSG augmenta l'oferta per De Jong i De Ligt
El PSG augmenta l'oferta per De Jong i De Ligt
El PSG està disposat a tirar la casa per la finestra amb De Jong i De Ligt. El club francès vol aconseguir els serveis dels dos prometedors futbolistes...
De Ligt De Jong

El PSG està disposat a tirar la casa per la finestra amb De Jong i De Ligt. El club francès vol aconseguir els serveis dels dos prometedors futbolistes holandesos i aquests dies ha millorat l'oferta econòmica que havia realitzat, segons informa el Marca.

El club francès hauria ofert una quantitat difícil de rebutjar a l'Ajax pel traspàs dels 2 jugadors i també hauria millorat la proposta de salari fins arribar a xifres de superestrelles. Ara, caldrà veure si De Jong i De Ligt es decanten només per l'aspecte econòmic o també estudien altres aspectes com la filosofia del club o la ciutat on viuran.

Des del Barça són conscients que no poden igualar les xifres astronòmiques del PSG, ja que això suposaria desequilibrar l'escala salarial de la plantilla i no volen entrar en una subhasta. A més, un altre assumpte que caldrà seguir amb lupa és si l'operació del conjunt francès entra dins dels límits del Fair Play Financer, un tema sobre el qual ja han estat advertits de possibles sancions greus pels fitxatges de Neymar i Mbappé l'estiu del 2017.

COMENTARIS