Notícies

El PSG no descarta vendre Rabiot al gener

El PSG no descarta vendre Rabiot al gener
El PSG no descarta vendre Rabiot al gener
La renovació de Rabiot s'ha convertit en un maldecap per al PSG i ja estan a punt de llançar la tovallola. El migcampista francès finalitza contracte el...

La renovació de Rabiot s'ha convertit en un maldecap per al PSG i ja estan a punt de llançar la tovallola. El migcampista francès finalitza contracte el pròxim 30 de juny i ha refusat totes les propostes que ha rebut del conjunt de la capital francesa. Diversos clubs europeus, entre ells el Barça, fa temps que van darrere del jugador i si marxa amb la carta de llibertat sota el braç, el contracte que pot aconseguir pot ser molt més gran.

Davant aquest panorama, el PSG s'està plantejant seriosament la possibilitat de traspassar el futbolista aquest mercat d'hivern, segons informa Le Parisien. Veient que no pot aconseguir retenir-lo, el club presidit per Nasser Al-Khelaïfi contempla forçar una sortida al gener per poder aconseguir algun rèdit econòmic. En aquest sentit, també podria escollir el club de destí però Rabiot també hi hauria d'estar d'acord. Si finalment això no passa, el migcampista ja podrà negociar lliurement i triar la proposta que més el convenci.

COMENTARIS