Champions League

El rècords del Barça a la Champions

És l'únic equip que encadena 19 anys sense caure en la primera jornada de la Champions

El rècords del Barça a la Champions
El rècords del Barça a la Champions

És l'únic equip que encadena 19 anys sense caure en la primera jornada de la Champions

Barça 17/18

| FCB

A banda del prestigi de guanyar la Juventus en el partit inaugural de la Champions, el Barça va sumar un nou rècord gràcies a la victòria contra els italians. El conjunt blaugrana s'ha convertit en el primer de tota la història de la Champions que encadena 19 temporades sense perdre en la seva estrena a la Champions

Fins ara, només la Juve podia igualar aquest registre, ja que també sumava 18 temporades sense sumar una derrota en l'estrena europea a la màxima competició. Amb el 3-0 d'ahir, el registre s'ha trencat i el Barça es queda com l'únic amb la ratxa més llarga de victòries en la jornada inaugural.

Per trobar l'última derrota blaugrana a la jornada inaugural de la Champions cal remuntar-nos fins la temporada 1997/98, amb Louis van Gaal a la banqueta, quan el conjunt blaugrana va caure 3-2 davant el Newcastle.

A més, amb el d'ahir, el Barça també suma 22 partits consecutius sense perdre com a local a la Champions, un registre que tampoc ha aconseguit cap altre club. Amb 20 victòries i 2 empats, l'última derrota data del maig del 2013 quan el Bayern va guanyar 0-3 al Camp Nou. 

L'altre rècord que s'intentarà aconseguir en les pròximes setmanes és el de la porteria imbatuda. Ter Stegen va sumar un nou partit sense encaixar cap gol i ja acumula 411 minuts imbatut. Encara està lluny però podria arribar als 896 minuts imbatut de Víctor Valdés la temporada 2011/12.

COMENTARIS