Jugadors

El rendiment dels substituts de Jordi Alba

El rendiment dels substituts de Jordi Alba
El rendiment dels substituts de Jordi Alba
Jordi Alba és un dels jugadors més importants als esquemes d’Ernesto Valverde. El lateral català no té un relleu natural a la plantilla: és el segon...
sergi roberto entrenament

Jordi Alba és un dels jugadors més importants als esquemes d’Ernesto Valverde. El lateral català no té un relleu natural a la plantilla: és el segon futbolista més utilitzat en totes les competicions. Pel que Valverde haurà d’escollir d’un relleu no natural davant la seva absència a San Mamés. 

Sergi Roberto

Ha estat l’última prova de Valverde. El català va jugar contra el València la primera meitat al lateral esquerre, i l’equip va notar la falta d’amplitud i profunditat en atac. També va substituir Miranda a l’anada dels vuitens de final de Copa contra el Llevant. Ofereix un rendiment acceptable per les circumstàncies. 

Semedo

Valverde el va situar a la posició de Jordi Alba a l’anada dels quarts de final de Copa contra el Sevilla. El seu rendiment va estar a l’alçada de la resta de companys: gris i sense especial brillantor en atac. No ha tornat a situar-se al lateral esquerre.

Miranda

Era l’aposta de la secretaria tècnica quan Digne va marxar a l’Everton. Però el seu rendiment fluix i la sensació de trobar-se superat per les circumstàncies han frenat les expectatives de l’entorn. Va ser el lateral titular en les primeres rondes de Copa, i també va jugar l’intranscendent partit contra el Tottenham de Champions, però Valverde va deixar de comptar amb ell després d’un mal partit al camp del Llevant. 

Ha disputat quatre partits amb el primer equip i al Barça B ha perdut la titularitat: suma 2 suplències en els últims 3 partits. 

Vermaelen

Va ser la primera prova de Valverde i l’experiment no va ser reeixit. El belga va debutar contra el Leganés en competició oficial aquest curs al lateral, i l’equip va notar la falta de profunditat. El belga és un futbolista de col·locació i força, i pateix a camp obert. No ha tornat a suplir Alba en cap altre partit. 

COMENTARIS