Lliga

El Reus, expulsat de la competició durant 3 anys pels impagaments

El Reus, expulsat de la competició durant 3 anys pels impagaments
El Reus, expulsat de la competició durant 3 anys pels impagaments
LaLiga ha fet oficial aquest dilluns al migdia l'expulsió del Reus durant 3 anys de la competició professional i li imposa una multa de 250.000 euros...
Reus

LaLiga ha fet oficial aquest dilluns al migdia l'expulsió del Reus durant 3 anys de la competició professional i li imposa una multa de 250.000 euros pels impagaments als seus futbolistes. Així ho ha decidit el jutge de Disciplina Social de LaLiga que considera provat l'incompliment dels estatuts de la competició en l'apartat dels deures i compromisos adquirits amb els futbolistes.

El club tarragoní ja fa mesos que acumula problemes econòmics i, fins i tot, 6 jugadors han abandonat el club per l'impagament de diverses nòmines. Els futbolistes i treballadors del Reus van culpar de la situació al persident de l'entitat, Joan Olivé, que tot just fa una setmana va arribar a un acord per vendre el club a un grup americà disposat a saldar el deute de més de 5 milions d'euros. Tot i això, LaLiga considera que aquesta operació no exculpa el Reus de la infracció.

En el comunicat, també s'explica que ara hi ha 15 dies per poder presentar un recurs al TAD però la situació de futur per a l'entitat roig-i-negra sembla molt complicada.

COMENTARIS