Rival

El Sevilla, indignat amb la Federació per la Supercopa

El Sevilla, indignat amb la Federació per la Supercopa
El Sevilla, indignat amb la Federació per la Supercopa
Les relacions entre la federació espanyola i el Sevilla han quedat molt deteriorades arran de la decisió de l’organisme de celebrar la final de la...

Les relacions entre la federació espanyola i el Sevilla han quedat molt deteriorades arran de la decisió de l’organisme de celebrar la final de la Supercopa d’Espanya a partit únic, previsiblement a Tànger. 

Els presidents de les dues entitats van trobar-se al programa El Partidazo de La Cope, i van deixar clar la poca sintonia existent amb acusacions mútues. 

Rubiales

“Castro em va dir que ‘fabulós Tànger, però digueu que sou vosaltres els que m'ho heu imposat’. Jo convido a treure els whatsApps que tenim entre tots dos. Si Pepe Castro ho autoritza, els mostrem. El que no pot ser en aquesta vida és dir una cosa i aparentar-ne una altra. Que fem això pels clubs i que un club, per quedar bé l'afició, li tiri les culpes a la Federació no ens sembla seriós ni rigorós ".

"Jo aguanto les crítiques, però amb rigor. Les crítiques capritxoses o per por a part d'una afició no estic disposat a aguantar-les i no ho vaig a aguantar. Sí, anem a Tanger perquè el futbol espanyol no té altra solució. No podem jugar el dia 5 perquè incomplim el conveni, no podem jugar el 19 perquè comença la Lliga i la Lliga ens va avançar per escrit que ens demandaria per valor de 8 milions d'euros. 

Castro

"L'inici de Rubiales com a president no pot ser pitjor. Que ensenyi els WhatsApps. Mai he dit la paraula fabulós. El que em quedo perplex soc jo quan he escoltat Rubiales". 

"Això és una barbaritat. Una cosa és que el Sevilla tingui la comprensió d'intentar solucionar un problema i una altra que ens veiem sotmesos a l'homenatge que li vol brindar al FC Barcelona".

COMENTARIS