Buzz

El toc d'atenció del Barça a Arthur

El toc d'atenció del Barça a Arthur
El toc d'atenció del Barça a Arthur
Arthur Melo està oferint un gran rendiment en la primera temporada a Can Barça i s'ha adaptat a la perfecció a l'estil de joc culer. Amb només...
Arthur Neymar

Arthur Melo està oferint un gran rendiment en la primera temporada a Can Barça i s'ha adaptat a la perfecció a l'estil de joc culer. Amb només 22 anys, ha demostrat tenir una gran maduració dins del terreny de joc i sembla que faci molt temps que jugui al primer equip blaugrana.

Fora de la gespa, el brasiler també ha connectat molt bé amb la resta de vestidor però aquesta setmana va rebre un toc d'atenció de l'staff tècnic. El jugador va viatjar dilluns a la nit a la festa d'aniversari que Neymar va organitzar a París amb una gran quantitat d'invitats. Segons revela el Marca, des del vestidor li han fet veure que hauria d'evitar aquest tipus d'esdeveniments en les setmanes de partit, ja que no és el comportament més professional.

El club no està preocupat amb Arthur però sí que volen vigilar que no vagi pel mal camí, ja que és molt jove i el Barça ja ha viscut altres situacions amb futbolistes brasilers. Rafinha va ser l'altre blaugrana que va anar a la festa però, en el seu cas, ningú li ha dit res perquè s'està recuperant de la lesió.

COMENTARIS