El TOP10 dels 40 de LaTdP (1a ronda)

Busquem els 10 jugadors del Barça més recordats dels últims 40 anys

El TOP10 dels 40 de LaTdP (1a ronda)
El TOP10 dels 40 de LaTdP (1a ronda)

Busquem els 10 jugadors del Barça més recordats dels últims 40 anys

Camp Nou

| ©Getty Images #86259446

Amb motiu de la 40a temporada, LaTdP us planteja un joc per tal d'escollir els 10 jugadors del Barça més recordats, més estimats (NO pas els millors) per l'afició.

Per fer-ho us plantejarem en cada programa enfrontaments entre 2 jugadors que hagin jugat més de 100 partits de lliga amb la samarreta blaugrana en els últims 40 anys, i vosaltres podreu votar fent RT o FAV, segons el vostre criteri.

El guanyador de cada duel anirà passant rondes fins a trobar el TOP10 dels 40.  Trobareu els resultats de la segona ronda aquí.

Primer duel

En la primera jornada de lliga, en el partit entre l'Athletic Club i el Barça, us hem proposat l'enfrontament entre Andoni Zubizarreta i José Ramon Alexanko.

D'aquesta manera, Zubizarreta passa a la següent ronda.

Segon duel

En la segona jornada de lliga, en el partit entre el Màlaga i el Barça, us hem proposat l'enfrontament entre Esteban Vigo i José Antonio De la Cruz.

D'aquesta manera, Esteban passa a la següent ronda.

Tercer duel

En la tercera jornada de lliga, en el partit entre l'At. Madrid i el Barça, us hem proposat l'enfrontament entre Ronaldinho i Julio Alberto Moreno.

D'aquesta manera, Ronaldinho passa a la següent ronda.

Quart duel

En la primera jornada de la Lliga de Campions, en el partit entre la Roma i el Barça, us hem proposat l'enfrontament entre Víctor Valdés i Bojan Krkic.

D'aquesta manera, Valdés passa a la següent ronda.

Cinquè duel

En la quarta jornada de lliga, en el partit entre el Barça i el Llevant, us hem proposat l'enfrontament entre Johan Cruyff i Samuel Eto'o.

D'aquesta manera, Cruyff passa a la següent ronda.

Sisè duel

En la cinquena jornada de lliga, en el partit entre el Celta i el Barça, us hem proposat l'enfrontament entre Gerard Piqué i Antoni Olmo.

D'aquesta manera, Piqué passa a la següent ronda.

Setè duel

En la sisena jornada de lliga, en el partit entre el Barça i el Las Palmas, us hem proposat l'enfrontament entre Pedro Rodríguez i Marcos Alonso.

D'aquesta manera, Pedro passa a la següent ronda.

Vuitè duel

En la segona jornada de Champions League, en el partit entre el Barça i el Bayer Leverkusen, us hem proposat l'enfrontament entre Patrick Kluivert i Phillip Cocu.

D'aquesta manera, Cocu passa a la següent ronda.

Novè duel

En la setena jornada de lliga, en el partit entre el Sevilla i el Barça, us hem proposat l'enfrontament entre Albert Ferrer i Dani Alves.

D'aquesta manera, Alves passa a la següent ronda.

Desè duel

En la vuitena jornada de lliga, en el partit entre el Barça i el Rayo Vallecano, us hem proposat l'enfrontament entre Josep Guardiola i Oleguer Presas.

D'aquesta manera, Guardiola passa a la següent ronda.

Onzè duel

En la tercera jornada de Champions, en el partit entre el BATE i el Barça, us hem proposat l'enfrontament entre Éric Abidal i Michael Reiziger.

D'aquesta manera, Abidal passa a la següent ronda.

Dotzè duel

En la novena jornada de lliga, en el partit entre el Barça i l'Eibar, us hem proposat l'enfrontament entre Aitor 'Txiki' Begiristain i Jon Andoni Goikoetxea.

D'aquesta manera, Txiki passa a la següent ronda.

Tretzè duel

En el primer partit de copa, entre el Villanovense i el Barça, us hem proposat l'enfrontament entre Ramon Maria Calderé i Gabriel Garcia.

D'aquesta manera, Calderé passa a la següent ronda.

Catorzè duel

En la desena jornada de lliga, en el partit del Barça a Getafe, us hem proposat l'enfrontament entre Bernd Schuster i Michael Laudrup.

D'aquesta manera, Laudrup passa a la següent ronda.

Quinzè duel

En la quarta jornada de la Champions, en el partit Barça-BATE, us hem proposat l'enfrontament entre Carles Rexach i Marcial Pina.

D'aquesta manera, Rexach passa a la següent ronda.

Setzè duel

En l'onzena jornada de lliga, en el partit Barça-Vila-real, us hem proposat l'enfrontament entre Robert Fernàndez i Gio van Bronckhorst.

D'aquesta manera, Gio passa a la següent ronda.

Dissetè duel

En la dotzena jornada de lliga, en el partit R. Madrid-Barça, us hem proposat l'enfrontament entre Luis Enrique Martínez i Luis Figo.

D'aquesta manera, Luis Enrique passa a la següent ronda.

Divuitè duel

En la cinquena jornada de la Champions, en el partit Barça-Roma, us hem proposat l'enfrontament entre Sergi Barjuan i Adriano Correia.

D'aquesta manera, Sergi passa a la següent ronda.

Dinovè duel

En la tretzena jornada de lliga, en el partit Barça-R. Societat, us hem proposat l'enfrontament entre Xavi Hernàndez i Eusebio Sacristán.

D'aquesta manera, Xavi passa a la següent ronda.

Vintè duel

En la tornada dels setzens de final de copa, en el partit Barça-Villanovense, us hem proposat l'enfrontament entre José Mari Bakero i 'Tente' Sánchez.

D'aquesta manera, Bakero passa a la següent ronda.

Vint-i-unè duel

En la catorzena jornada de lliga, en el partit València-Barça, us hem proposat l'enfrontament entre Guillermo AmorVíctor Muñoz.

D'aquesta manera, Amor passa a la següent ronda.

Vint-i-dosè duel

En la sisena jornada de la lligueta de Champions, en el partit Bayer Leverkusen-Barça, us hem proposat l'enfrontament entre Johann Neeskens i Frank de Boer.

D'aquesta manera, Neeskens passa a la següent ronda.

Vint-i-tresè duel

En la quinzena jornada de la lliga, en el partit Barça-Deportivo, us hem proposat l'enfrontament entre Rivaldo i Deco.

D'aquesta manera, Rivaldo passa a la següent ronda.

Vint-i-quatrè duel

En la semifinal del Mundial de Clubs, en el partit Barça-Guangzhou, us hem proposat l'enfrontament entre Seydou Keita i Juan Manuel Asensi.

D'aquesta manera, Asensi passa a la següent ronda.

Vint-i-cinquè duel

En la final del Mundial de Clubs, en el partit Barça-River Plate, us hem proposat l'enfrontament entre Gary Lineker i Javier Saviola.

D'aquesta manera, Lineker passa a la següent ronda.

Vint-i-sisè duel

En la dissetena jornada de la lliga, en el partit Barça-Betis, us hem proposat l'enfrontament entre Hristo Stòitxkov i Julio Salinas.

D'aquesta manera, Stòitxkov passa a la següent ronda.

Vint-i-setè duel

En la divuitena jornada de la lliga, en el partit Espanyol-Barça, us hem proposat l'enfrontament entre Francisco 'Lobo' Carrasco i Rafael 'Torito' Zuviría.

D'aquesta manera, Carrasco passa a la següent ronda.

Vint-i-vuitè duel

En l'anada de vuitens de copa, en el partit Barça-Espanyol, us hem proposat l'enfrontament entre Ronald Koeman i Quique Álvarez Costas.

D'aquesta manera, Koeman passa a la següent ronda.

Vint-i-novè duel

En la dinovena jornada de lliga, en el partit Barça-Granada, us hem proposat l'enfrontament entre Migueli i Miquel Àngel Nadal.

D'aquesta manera, Migueli passa a la següent ronda.

Trentè duel

En la tornada de vuitens de copa, en el partit Espanyol-Barça, us hem proposat l'enfrontament entre Javier Urrutikoetxea i Pepito Ramos.

D'aquesta manera, Urruti passa a la següent ronda.

Trenta-unè duel

En la 20a jornada de lliga, en el partit Barça-Athletic, us hem proposat l'enfrontament entre Andrés Iniesta i Urbano Ortega.

D'aquesta manera, Iniesta passa a la següent ronda.

Trenta-dosè duel

En l'anada de quarts de copa, en el partit Athletic-Barça, us hem proposat l'enfrontament entre Sergio Busquets i Josep Moratalla.

D'aquesta manera, Busquets passa a la següent ronda.

Trenta-tresè duel

En la 21a jornada de lliga, en el partit Màlaga-Barça, us hem proposat l'enfrontament entre Pedro Artola i Ricardo Serna.

D'aquesta manera, Artola passa a la següent ronda.

Trenta-quatrè duel

En la tornada de quarts de copa, en el partit Barça-Athletic, us hem proposat l'enfrontament entre Carles Puyol i Gerardo Miranda.

D'aquesta manera, Puyol passa a la següent ronda.

Trenta-cinquè duel

En la 22a jornada de lliga, en el partit Barça-At. Madrid, us hem proposat l'enfrontament entre Quini i Abelardo Fernández.

D'aquesta manera, Quini passa a la següent ronda.

Trenta-sisè duel

En l'anada de les semifinals de copa, en el partit Barça-València, us hem proposat l'enfrontament entre Javier Mascherano i Rafa Márquez.

D'aquesta manera, Mascherano passa a la següent ronda.

COMENTARIS