El TOP10 dels 40 de LaTdP

Els 10 jugadors del Barça més estimats dels últims 40 anys

El TOP10 dels 40 de LaTdP
El TOP10 dels 40 de LaTdP

Els 10 jugadors del Barça més estimats dels últims 40 anys

Camp Nou

| ©Getty Images #86259446

Amb motiu de la 40a temporada, LaTdP us planteja un joc per tal d'escollir els 10 jugadors del Barça més recordats, més estimats (NO pas els millors) per l'afició. Per fer-ho us plantejarem en cada programa enfrontaments entre 2 jugadors que hagin jugat més de 100 partits de lliga amb la samarreta blaugrana en els últims 40 anys, i vosaltres podreu votar fent RT o FAV, segons el vostre criteri.

Aquests són els 10 jugadors que conformen el TOP10 dels 40. Trobareu els resultats de la primera ronda aquí, i els de la segona ronda aquí.

Víctor Valdés

En l'anada dels quarts de final de la Champions, en el partit entre el Barça i l'At. Madrid, us hem proposat l'enfrontament entre Javier Urruticoechea i Víctor Valdés.

Pep Guardiola

En la 32a jornada de lliga, en el partit entre la R. Societat i el Barça, us hem proposat l'enfrontament entre Sergio Busquets i Pep Guardiola.

Xavi

En la tornada de quarts de Champions, en el partit entre l'At. Madrid i el Barça, us hem proposat l'enfrontament entre Xavi Hernàndez i Luis Enrique Martínez.

Koeman

En la 33a jornada de lliga, en el partit entre el Barça i el València, us hem proposat l'enfrontament entre Ronald Koeman i José Mari Bakero.

Puyol

En la 34a jornada de lliga, en el partit entre el Depor i el Barça, us hem proposat l'enfrontament entre Carles Puyol i Dani Alves.

Cruyff

En la 35a jornada de lliga, en el partit entre el Barça i l'Sporting, us hem proposat l'enfrontament entre Johan Cruyff i Carles Rexach.

Iniesta

En la 36a jornada de lliga, en el partit entre el Betis i el Barça, us hem proposat l'enfrontament entre Andrés Iniesta i Gerard Piqué.

Migueli

En la 37a jornada de lliga, en el partit entre el Barça i l'Espanyol, us hem proposat l'enfrontament entre Migueli i Guillermo Amor.

Stòitxkov

En la 38a jornada de lliga, en el partit entre el Granada i el Barça, us hem proposat l'enfrontament entre Ronaldinho i Hristo Stòitxkov.

Messi

En la final de copa, en el partit entre el Barça i el Sevilla, us hem proposat si Messi havia de formar part del Top10.

COMENTARIS