Mercat

El Tottenham també pregunta preu per Malcom

El Tottenham també pregunta preu per Malcom
El Tottenham també pregunta preu per Malcom
El Tottenham no va fitxar cap futbolista l'estiu passat en una de les mesures per poder fer front al pagament del nou estudi però tot apunta que aquest...
Malcom

El Tottenham no va fitxar cap futbolista l'estiu passat en una de les mesures per poder fer front al pagament del nou estudi però tot apunta que aquest estiu invertirà diversos milions d'euros per reforçar la plantilla. Un dels clubs que pot establir negocis amb el conjunt de Pochettino és el Barça. Fa unes setmanes es va publicar que el Tottenham havia preguntat preu per André Gomes, que ha realitzat una bona temporada en la seva cessió a l'Everton. 

Ara, el nom que apareix sobre la taula de les negociacions entre el club anglès i el català és el de Malcom. Segons informa l'Sport, el club londinenc fa temps que segueix el brasiler i voldria comptar amb ell per la pròxima temporada per reforçar les posicions ofensives. El Barça també estaria disposat a vendre'l perquè ha tingut un paper molt secundari amb Valverde però no el deixarà escapar per menys de 40 milions d'euros, el preu que va pagar l'estiu passat al Girondins. 

COMENTARIS