El trident de sotanes

Luis Suarez, Messi i Neymar enamoren amb els seus 'túnels'

El trident de sotanes
El trident de sotanes

Luis Suarez, Messi i Neymar enamoren amb els seus 'túnels'

David Luiz, Milner i Krychowiak podrien fer un grup al facebook “Jo també he estat víctima del trident de les sotanes”. En el cas del brasiler ho ha estat per partida doble, i per això preferirà no obrir el Twitter en uns dies per no veure els ‘memes’ que li han dedicat. I Milner després del Sevilla-Barça li hauria pogut enviar un DM a Krychowiak -“a tu com a mínim Neymar no t’ha fet caure a terra com va fer Messi amb mi. Ànims”-.

Un somni: el trident de les sotanes convertit en el TRIPLET de les sotanes.  

Hi ha poques accions pròpies del joc que puguin humiliar-te més que anar a defensar una pilota i quedar-te clavat amb les cames obertes (o tancades quan ja és tard) mentre veus com la pilota et passa per sota les cames. I això davant de milers d’aficionats al camp i milions per televisió que es recreen amb les repeticions de la sotana. Fer un túnel tampoc és fàcil, o tan fàcil com sembla, i fer-lo ràpid, net i acabar la jugada amb gol ja és per emmarcar. Luis Suarez, Messi i Neymar ho fan.  

El Barça i el trident apareixen en els partits grans, bé, Messi no apareix perquè sempre hi és. L’argentí dirigeix, domina el camp i crea el joc perquè Neymar i Luis Suarez el rematin. Sembla que Messi des de la seguretat de ser el millor del món cedeixi el triomf de l’última definició als dos deixebles més necessitats de reconeixement. Messi crea i conecta amb Neymar; Messi dirigeix i obre el camí a Luis Suarez. 

Comença el compte enrere, 12 partits per aparèixer, per fer túnels, per connectar i abraçar-se quan marquin però sobretot 12 partits per guanyar. I un somni: el trident de les sotanes convertit en el TRIPLET de les sotanes.  

COMENTARIS