Lliga

El trofeu de Lliga estarà al Camp Nou per si el Barça és campió

El trofeu de Lliga estarà al Camp Nou per si el Barça és campió
El trofeu de Lliga estarà al Camp Nou per si el Barça és campió
Una de les crítiques que s'havia fet a la Lliga espanyola en els últims temps era que l'equip que es proclamava campió mai tenia l'oportunitat de...
Trofeu Lliga

Una de les crítiques que s'havia fet a la Lliga espanyola en els últims temps era que l'equip que es proclamava campió mai tenia l'oportunitat de poder aixecar el trofeu durant el dia que es proclamava campió. En algunes ocasions, fins i tot, s'havia d'esperar fins a l'inici de la temporada següent per poder celebrar la Lliga amb el trofeu corresponent.

Aquest fet ja no passarà en la present temporada perquè el nou president de la RFEF, Luis Rubiales, va dir que volia canviar-ho i la SER informa que ja estan preparant el trofeu perquè aquest dissabte estigui present al Camp Nou. 

Ara caldrà veure si l'entrega es realitza abans del partit perquè el Barça ja s'ha proclamat campió de Lliga amb els resultats previs de l'Atlètic de Madrid o si necessita aconseguir els 3 punts contra el Llevant per aconseguir, de forma matemàtica, el trofeu.

Finalment, com a curiositat, el Barça també es quedarà aquest trofeu en propietat. El reglament indica que l'equip que guanyi 3 lligues en 5 anys o 3 de consecutives té el dret de ser propietari del trofeu.

COMENTARIS