Notícies

Els 100 de Valverde

Onzè entrenador de la història del Barça que arriba a la xifra centenària

Els 100 de Valverde
Els 100 de Valverde

Onzè entrenador de la història del Barça que arriba a la xifra centenària

Valverde

Ernesto Valverde va dirigir aquest dimecres el seu partit número 100 com a entrenador del Barça i ho va fer aconseguint la classificació per a una nova final de la Copa del Rei. No va ser el partit més brillant en l'etapa del tècnic a la banqueta però va tornar a obtenir un gran resultat al Santiago Bernabéu.

El números d'aquests 100 partits a la banqueta blaugrana són indubtables: 68 victòries, 23 empats i 9 derrotes. Només Luis Enrique i Guardiola tenen uns millors registres en el primer centenari a la banqueta. L'asturià va sumar 80 victòries, 11 empats i 9 derrotes mentre que el català va començar amb 71 victòries, 19 empats i 10 derrotes.

Amb el partit del Bernabéu, Valverde es converteix en l'onzè entrenador de la història del club que assoleix els 100 partits a la banqueta blaugrana. Abans ho havien aconseguit els esmentats Luis Enrique i Guardiola més Cruyff, Rijkaard, Michels, Van Gaal, Greenwell, Venables, Daucik i Helenio Herrera.

Finalment, en l'etapa Valverde, el Barça ha marcat 241 gols, 78 dels quals han estat obra de Leo Messi i 50 de Luis Suárez. Per contra, en aquest centenari l'equip ha encaixat 80 gols en contra.

COMENTARIS