Notícies

Els 2 millors equips als quals s'ha enfrontat Guardiola com a entrenador

Els 2 millors equips als quals s'ha enfrontat Guardiola com a entrenador
Els 2 millors equips als quals s'ha enfrontat Guardiola com a entrenador
Pep Guardiola afronta el tram final de temporada amb opcions de guanyar la Premier League en una lluita que promet ser apassionant contra el Liverpool....

Pep Guardiola afronta el tram final de temporada amb opcions de guanyar la Premier League en una lluita que promet ser apassionant contra el Liverpool. Aquest dilluns, el City s'enfronta contra el Leicester i si guanya, recuperarà el lideratge de la competició a falta de dues jornades per al final. En la prèvia del partit, Guardiola ha concedit una entrevista al The Telegraph i ha parlat, entre altres temes, dels 2 equips contra qui ha patit més com a entrenador.

Els 2 millors equips

"En la meva carrera com a entrenador, m'he enfrontat a equips increïbles. Un d'ells, el Barcelona de Luis Enrique, amb Neymar, Messi i Suárez en atac. L'altre és aquest Liverpool."

La lluita amb el Liverpool a la Premier

"Hem fet la mateixa feina que la temporada passada on vam guanyar la Premier amb 100 punts. La diferència és el Liverpool . És increïble el que hem fet i encara tindrà més sentit si guanyem la Premier."

La lliga més dura

"La Premier és la lliga més dura on he entrenat, per la qualitat dels rivals, sens dubte... Aquesta Premier ha estat increïble però només un guanyarà i l'altre estarà trist a casa."

COMENTARIS