Mercat

Els 4 davanters joves que segueix el Barça

Els 4 davanters joves que segueix el Barça
Els 4 davanters joves que segueix el Barça
Un dels objectius de la direcció esportiva per a la pròxima temporada és incorporar un davanter centre jove amb potencial suficient perquè pugui ser un...
Jovic André Silva Maxi Gómez Pepe

Un dels objectius de la direcció esportiva per a la pròxima temporada és incorporar un davanter centre jove amb potencial suficient perquè pugui ser un substitut de garanties quan Luis Suárez deixi de ser titular. El club vol fer una aposta a mig termini amb un davanter de nivell però que accepti que al principi tindrà un paper més secundari i podrà aprendre a l'ombra de l'uruguaià.

TV3 ha revelat els 4 noms dels davanters que més agraden a la direcció esportiva i que el club blaugrana està seguint des de fa temps. Aquests jugadors encaixarien amb el perfil de davanter de futur però caldrà valorar altres aspectes com les peticions econòmiques que tingui i les negociacions amb el seu club actual.

Luka Jovic - Eintracht de Frankfurt

Davanter serbi de 21 anys que està rendint a un gran nivell en la segona temporada a la Bundesliga. Amb 14 dianes és el màxim golejador del campionat alemany i apunta a ser un dels 9 de referència dels pròxims anys al panorama europeu. Està cedit pel Benfica però el club alemany té una opció de compra de 12 milions que executarà i el podria vendre per una quantitat pròxima als 45 milions d'euros. Diversos grans clubs europeus li van al darrere.

André Silva - Sevilla

El Sevilla va aconseguir la cessió d'aquest davanter portuguès de 23 anys que el Milan va fitxar l'estiu del 2013 per 38 milions d'euros. Per característiques tècniques i físiques encaixaria amb l'estil del Barça però li falta demostrar que és un davanter per un club gran. Ha marcat 9 gols a la Lliga i és titular indiscutible a l'onze de Machín. El Sevilla té una opció de compra de 35 milions d'euros i té la intenció d'executar-la. Després caldria veure si entra a negociar per un altre futbolista amb molt potencial.

Maxi Gómez - Celta

El Barça fa molt temps que segueix aquest davanter uruguaià del Celta de 22 anys i que ha rendit a bon nivell en la temporada i mitja que juga a Primera Divisió. No està a gust al Celta de Vigo i voldria marxar però els 50 milions d'euros de clàusula són el gran obstacle. A nivell de joc, és un futbolista menys mòbil que els 2 anteriors però és més contundent dins l'àrea.

Nicolas Pépé - Lilla

L'ivorià està sent una de les revelacions de la  Lliga francesa i ja és el tercer màxim golejador per darrere de Mbappé i Cavani. Té 23 anys i en el seu cas és més un extrem que un davanter però el Barça també el segueix pel seu potencial de creixement. Abidal segueix molt bé el mercat francès i té fixat aquest futbolista, que ara té un preu de mercat que podria rondar els 40 milions d'euros.

COMENTARIS