Mercat

Els 5 candidats per al lateral esquerre suplent

Els 5 candidats per al lateral esquerre suplent
Els 5 candidats per al lateral esquerre suplent
Un dels objectius de la direcció esportiva del Barça per a la pròxima temporada és reforçar la posició de lateral esquerre amb un futbolista que pugui oferir...
Lateral esquerre

Un dels objectius de la direcció esportiva del Barça per a la pròxima temporada és reforçar la posició de lateral esquerre amb un futbolista que pugui oferir competència a Jordi Alba. L'estiu passat va marxar Digne i el club va optar per apostar per un lateral esquerre de la casa com Miranda però l'experiment no va funcionar. Valverde mai va acabar de confiar amb el jugador de 18 anys i en alguns partits, fins i tot, va preferir apostar per jugar amb Vermaelen, Semedo o Sergi Roberto en la posició de lateral. Davant aquest panorama, el Barça ja fa mesos que busca un lateral i Mundo Deportivo publica una llista dels 5 candidats que estan sobre la taula de la direcció esportiva.

1 - Wendell

Lateral brasiler de 25 anys que actualment juga al Bayer Leverkusen i que la direcció esportiva blaugrana ja fa temps que segueix. De perfil ofensiu i bona tècnica, té diversos clubs europeus al darrere on podria ser titular. El seu preu rondaria els 25 milions d'euros.

2 - Guerreiro

El portuguès de 25 anys del Borussia Dortmund ja va estar a la llista de possibles reforços l'estiu del 2016 però el Barça va apostar per Digne. No ha acabat d'explotar al màxim nivell però és un jugador amb molt bona tècnica, capacitat per associar-se i bon sentit tàctic. El cost del fitxatge també podria estar al voltant dels 25 milions.

3 - Junior

Una de les grans revelacions de la Lliga espanyola amb el Betis. El lateral dominicà de només 22 anys és un dels futbolistes amb més potencial de creixement en aquesta posició però hi ha un gran obstacle. El Betis demana prop de 60 milions d'euros, una quantitat que el Barça no pot oferir per un lateral suplent.

4 - Alex Telles

El futbolista del Porto de 26 anys suma diverses temporades oferint un bon rendiment i hi ha diversos clubs europeus al seu darrere. No li faltaran ofertes i té una clàusula de 50 milions d'euros, que també l'allunyen del Camp Nou.

5 - Filipe Luis

L'opció low cost. Ha finalitzat contracte amb l'Atlètic de Madrid i és el jugador amb més experiència de la llista als seus 33 anys. Caldria veure com arriba físicament però, en principi, tampoc hauria de jugar una gran quantitat de partits perquè seria el suplent de Jordi Alba. 

COMENTARIS