Lliga

Els 5 missatges de Valverde a l'entorn i la plantilla

Els 5 missatges de Valverde a l'entorn i la plantilla
Els 5 missatges de Valverde a l'entorn i la plantilla
El Barça va aconseguir un agònic empat contra el Vila-real en un partit que semblava perdut quan Bacca va marcar el 4-2 al minut 80. La reacció blaugrana amb...
Valverde

El Barça va aconseguir un agònic empat contra el Vila-real en un partit que semblava perdut quan Bacca va marcar el 4-2 al minut 80. La reacció blaugrana amb gols de Messi i Suárez va servir per salvar un punt (4-4) i afrontar amb més tranquil·litat el partit contra l'Atlètic de Madrid de dissabte al Camp Nou. Valverde va voler aprofitar la roda de premsa posterior al partit per enviar diversos missatges als jugadors i a l'entorn per evitar eufòries i distraccions. Aquestes són les 5 frases de Valverde per mantenir la màxima tensió en els moments decisius de la temporada.

1) Missatge a l'entorn

"Tinc la sensació que aquest partit ens ha d'ajudar molt de cara als pròxims compromisos i perquè l'entorn d'adoni que queda molt, que això és difícil."

2) La Champions no perdona

"A la Champions, això, no ho podem fer. No podem permetre que el contrari ens agafi tantes vegades en situacions d'inferioritat."

3) La Lliga no està decidida

"Avui ens han retallat 2 punts i la Lliga no està decidida. L'Atlètic pressionarà fins al final."

4) Cuidar les sensacions

"La llum estava molt negra. El punt té una importància molt gran perquè podríem haver perdut i afrontar el partit de dissabte contra l'Atlètic amb unes altres sensacions."

5) Messidependència

"És clar que hi ha dependència de Messi, qualsevol equip la tindria. Ens marca l'estil i la manera de jugar."

COMENTARIS