Mercat

Els candidats per cobrir una possible sortida de Cillessen

Els candidats per cobrir una possible sortida de Cillessen
Els candidats per cobrir una possible sortida de Cillessen
Una de les posicions que el Barça es podria veure obligat a reforçar aquest estiu és la del porter suplent si acaba marxant Cillessen. L'holandès té el...
André Onana
André Onana

| ©Getty Images #630204136

Una de les posicions que el Barça es podria veure obligat a reforçar aquest estiu és la del porter suplent si acaba marxant Cillessen. L'holandès té el desig de sentir-se important i diversos clubs europeus s'han interessat per un possible traspàs que podria rondar els 30 milions d'euros.

Des de la direcció esportiva blaugrana treballen en tots els escenaris i s'està estudiant quin porter encaixaria en el rol de suplent de Ter Stegen. El perfil que s'ha definit és el d'un porter jove, de baix cost i que encaixi amb la filosofia de joc blaugrana. Davant aquest panorama, Sergi Solè a Mundo Deportivo publica alguns dels noms que estan sobre la taula.

Un dels que més agrada és Onana, porter de l'Ajax. El camerunès de 22 anys coneix bé la casa perquè es va formar a La Masia i ha ofert un bon rendiment en un club de primer nivell com l'Ajax. Les relacions amb el club holandès són molt bones, el futbolista estaria disposat i ja s'han produït alguns contactes amb el seu representant.

En un segon terme apareixen els noms de Pau López i Casteels. El primer és el porter titular del Betis, té 24 anys i una gran projecció per davant. Podria resultar més econòmic que Onana però en la seva contra juguen factors extraesportius com el seu passat a l'Espanyol, l'enfrontament amb Messi i l'animadversió del Camp Nou. Per la seva banda, Casteels és un porter belga de 26 anys del Wolfsburg i està considerat com un dels millors en la seva posició a la Bundesliga. El Barça ja fa temps que el segueix perquè encaixa en l'estil culer.

Finalment, hi ha un altre porter que cada vegada guanya més opcions per ocupar el rol de suplent. Es tracta d'Iñaki Peña, porter del Barça B, i que aquesta temporada ja ha participat en molts entrenaments del primer equip i ha entrat en algunes convocatòries. Té només 20 anys però ha fet un pas endavant i la direcció esportiva el veu amb projecció de ser un porter de màxim nivell.

COMENTARIS