Analytics

Els canvis d'escenari contra el Sevilla

Els canvis d'escenari contra el Sevilla
Els canvis d'escenari contra el Sevilla
El partit del Barça contra el Sevilla va estar marcat per la lesió de Messi. L’argentí va liderar el conjunt blaugrana fins que es va lesionar, al...

El partit del Barça contra el Sevilla va estar marcat per la lesió de Messi. L’argentí va liderar el conjunt blaugrana fins que es va lesionar, al minut 20 de la primera part. Durant aquella estona, el Barça va ser totalment superior i ja guanyava per 2 a 0. 

A partir d'aquí el partit va entrar en dues fases diferents: la primera part va estar majoritàriament controlada pel Barça, i la segona va ser un partit molt més obert. 

La sortida de Messi dels terrenys de joc i el propi marcador van estimular el Sevilla, que va avançar línies per recuperar el terreny perdut. Tot i això, l’equip de Valverde va contenir els atacs andalusos a base del control del ritme del partit. El Barça va aconseguir un 62% de possessió abans del descans. 

Però a la segona part tot va canviar. Els primers 10 minuts  van ser de domini clarament del Sevilla. L’equip de Machín va assolir cotes del 70% de possessió, i el partit va entrar en un anar i venir constant. 

El Barça va respondre amb la mateixa moneda i la possessió també es va dividir, mostra del descontrol del segon temps. Tots dos equips van assolir el 50% de la possessió a la segona meitat. 

COMENTARIS