Jugadors

Els dubtes de Rivaldo sobre Solari

Els dubtes de Rivaldo sobre Solari
Els dubtes de Rivaldo sobre Solari
Rivaldo s’ha mostrat contundent a l’hora d’analitzar les possibilitats de Solari com a entrenador del Madrid. Solari“Solari es...
Rivaldo

Rivaldo s’ha mostrat contundent a l’hora d’analitzar les possibilitats de Solari com a entrenador del Madrid. 

Solari

“Solari es quedarà només un o dos partits, abans o després el Reial Madrid arribarà a un acord amb un nou entrenador. Per ara Solari és una bona opció ja que coneix el club i els jugadors, de totes formes no crec que es quedi molt temps perquè encara no està llest”.

"Malgrat estar en la mateixa situació que Zidane quan va començar a entrenar el Madrid, no espero que es repeteixi la mateixa transició amb èxit. Amb tot el respecte pel treball de Solari, no sembla tenir les condicions, per ara, per convertir-se en entrenador oficial del Reial Madrid”.

Conte

“Conte és un entrenador experimentat que podria ser una bona opció per al Reial Madrid. Ara  portar un entrenador amb disciplina podria ser útil, ja que potser els jugadors es relaxessin massa després de les últimes temporades d'èxits”. 

Mà de ferro

“Quan necessites posar ordre a casa teva, hauries de portar algú que afegeixi disciplina i molta feina:és l'opció ideal per al Madrid en aquest moment”.

Lopetegui

“Lopetegui es va equivocar quan va decidir fitxar pel Reial Madrid, deixant la selecció espanyola com a conseqüència, i quatre mesos més tard estant sense feina. 

COMENTARIS