Gossip

Els milions que va demanar el Barça per Denis a l'estiu

Milan i Nàpols van preguntar pel gallec

Els milions que va demanar el Barça per Denis a l'estiu
Els milions que va demanar el Barça per Denis a l'estiu

Milan i Nàpols van preguntar pel gallec

Denis Suárez

Un dels futbolistes que no està entrant gens en els plans d'Ernesto Valverde per aquesta temporada és Denis Suárez. El migcampista es va lesionar al primer partit de la pretemporada i no va rebre l'alta mèdica fins a mitjans de setembre. Després d'això, la seva participació ha estat nul·la i no ha participat en cap dels 13 partits d'aquesta campanya. De fet, el gallec només ha entrat en 3 convocatòries possibles i caldrà veure com evoluciona el tram fins al mercat d'hivern.

Si la seva participació continua sent inexistent, el club podria buscar una sortida al període de fitxatges però haurà de rebaixar les altes pretensions que va tenir a l'estiu quan algun club va preguntar per ell. Segons revela Miguel Rico a Mundo Deportivo, el Nàpols i el Milan es van interessar per fitxar Denis però van apartar-se ràpidament quan van saber que el Barça demanava 40 milions d'euros de traspàs. Els 2 equips van considerar aquelles xifres exagerades i el club blaugrana no va rebaixar ni euro.

S'espera que en els pròxims partits de Copa la participació de Denis augmenti però ho tindrà complicat per tenir minuts en els enfrontaments importants, ja que Arthur sembla haver aconseguit una plaça fixa a l'onze de gala al costat de Rakitic i Busquets.

COMENTARIS