Champions League

Els perills del Liverpool, segons Suárez i Coutinho

Els perills del Liverpool, segons Suárez i Coutinho
Els perills del Liverpool, segons Suárez i Coutinho
Luis Suárez i Coutinho són els 2 jugadors de l'actual plantilla del Barça que han vestit la samarreta del Liverpool. En una entrevista a Barça TV han...
Coutinho Luis Suárez

Luis Suárez i Coutinho són els 2 jugadors de l'actual plantilla del Barça que han vestit la samarreta del Liverpool. En una entrevista a Barça TV han revelat les amenaces i perills del conjunt d'Anfield en la prèvia del duel d'aquest dimecres al Camp Nou en l'anada de les semifinals de la Champions.

Luis Suárez

"El Liverpool pot sortir jugant la pilota des del darrere, té jugadors molt bons al migcamp que fan arribar bé la pilota als davanters. Poden tenir una forma semblant a la que tenim nosaltres. No crec que hi hagi gaire diferència d’estil, però tots dos som rivals forts."

"Evidentment em fa il·lusió tornar a Anfield, on un rep molt d’afecte. Amb Henderson hem parlat que serà un partit especial."

Coutinho

"El Liverpool és un equip amb una mentalitat molt forta, sobretot com a local. En atac i en defensa són un gran equip, hem d’estar atents."

"No només són forts al davant, tenen un gran equip i Anfield té un ambient magnífic."

"Tinc moltes ganes de disputar la meva primera semifinal de Champions i de fer-ho bé. A més, tornar a Anfield serà molt especial perquè vaig ser molt feliç al Liverpool."

COMENTARIS