Jugadors

Els plans de Valverde amb Aleñá

El migcampista està jugant amb el Barça B per agafar el ritme competitiu

Els plans de Valverde amb Aleñá
Els plans de Valverde amb Aleñá

El migcampista està jugant amb el Barça B per agafar el ritme competitiu

Aleñá

Després de 3 mesos de baixa i de no poder fer la pretemporada amb el primer equip, Carles Aleñá ha tornat a la competició amb el filial jugant a la Segona Divisió B. El futbolista del Maresme té contracte del primer equip però es va considerar que podia començar al Barça B per agafar ritme competitiu després del trencament del bíceps femoral que va patir en el darrer partit de la campanya anterior.

El passat cap de setmana ja va disputar 30 minuts contra el Sabadell i és probable que participi en els pròxims partits del conjunt de García Pimienta. Tot i això, aquesta situació no s'allargarà molt en el temps tal com ha confirmat Ernesto Valverde en la roda de premsa prèvia al partit contra la Reial Societat: "Aleñá no estarà a cavall entre el primer equip i el Barça B. Ara està agafant el ritme amb el filial i després serà jugador del primer equip. Quan estigui físicament bé, serà jugador nostre al 100% i si no entra a les convocatòries, no anirà amb el Barça B."

D'aquesta manera, el migcampista tindrà ara unes setmanes per poder recuperar sensacions, ja que els minuts al primer equip són molt cars, però acabarà sent jugador del primer equip tal com ell volia. Un altre aspecte serà veure si aquest rol satisfà al jugador i si hi pot haver alguna sortida al mercat d'hivern.

COMENTARIS