Mercat

Els pocs clubs que podrien fitxar Coutinho

Els pocs clubs que podrien fitxar Coutinho
Els pocs clubs que podrien fitxar Coutinho
Philippe Coutinho és un dels grans candidats de la plantilla del Barça per marxar el pròxim estiu. El club espera que el jugador faci una bona Copa Amèrica...
Coutinho

| FCB

Philippe Coutinho és un dels grans candidats de la plantilla del Barça per marxar el pròxim estiu. El club espera que el jugador faci una bona Copa Amèrica amb Brasil i que el futbolista es revalori després d'una decebedora campanya al Camp Nou on només ha signat 11 gols i 5 assistències en 54 partits. Uns registres que han anat acompanyats d'unes sensacions més preocupants amb el jugador mostrant poc caràcter i escassa implicació.

El problema és que vendre Coutinho no serà senzill. L'alt salari del futbolista fa que pocs clubs europeus puguin assumir l'arribada del brasiler, que aniria acompanyada d'un traspàs que el Barça no espera que sigui inferior als 100 milions d'euros. Davant aquest panorama, la llista d'equips és molt reduïda i Mundo Deportivo apunta que només 3 clubs es plantegen fitxar el jugador brasiler: Manchester United, Chelsea i PSG.

El United és un dels més interessats perquè necessita referents ofensius i Coutinho encara manté un bon cartell a la Premier. El Chelsea també necessita un recanvi per la marxa d'Hazard al Madrid però té l'obstacle de la sanció de la FIFA, a excepció que pugui rebre una suspensió del càsting a càrrec del TAS. Finalment, Neymar voldria jugar al costat del seu amic brasiler a París però caldrà veure si el PSG contempla aquesta opció en funció dels moviments del mercat.

En qualsevol cas, el Barça esperarà a la celebració de la Copa Amèrica per veure si Coutinho pot demostrar tot el seu potencial i mostrar que és el jugador determinant que brillava al Liverpool. Una bona actuació amb la canarinha ajudaria a vendre un jugador que té una de les fitxes més altes del Barça i ja no compta amb la confiança de tècnics ni aficionats.

COMENTARIS