Mercat

Els possibles recanvis "temporals" d'Umtiti

Els possibles recanvis "temporals" d'Umtiti
Els possibles recanvis "temporals" d'Umtiti
Samuel Umtiti marxarà a Doha per solucionar les molèsties al genoll esquerre que tants problemes li estan comportant aquesta temporada. El jugador...
Umtiti

Samuel Umtiti marxarà a Doha per solucionar les molèsties al genoll esquerre que tants problemes li estan comportant aquesta temporada. El jugador francès és reticent a operar-se perquè es perdria el que resta de temporada i ara caldrà veure com evoluciona el tractament conservador.

Davant el panorama de la més que probable pèrdua d'Umtiti, des de la secretaria tècnica del Barça ja estan treballant per incorporar un central de garanties que pugui ser el relleu temporal d'Umtiti del gener fins al final de temporada.

El perfil de jugador que busca el Barça és el d'un central amb experiència que ofereixi un rendiment immediat tant a la Lliga com a la Champions. El club tampoc es vol gastar una fortuna en aquesta incorporació perquè el màxim objectiu del club per a la defensa és De Ligt, que no podrà marxar de l'Ajax fins a l'estiu vinent.

El central que arribi haurà de compartir minuts amb Piqué, Lenglet i Vermaelen i per aquest motiu el club està sondejant futbolistes veterans que no siguin titulars indiscutibles al seu club. Alguns dels noms que han sonat són Ivanovic, actualment al Zenit, o David Luiz, a les files del Chelsea. Tot i això, tampoc es descarta incorporar un defensa amb menys pedigrí però que competeixi a la lliga espanyola perquè conegui bé aquesta competició i l'adaptació sigui més ràpida.

COMENTARIS